Behandelingen nagelstudio:

                                                                                                                 Acrylnagels:

Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof en kan in diverse kleuren en vormen worden aangebracht. De acryl kan als versteviging van de natuurlijke nagel aangebracht worden, maar er kan ook een verlenging mee gedaan worden. Ook kan acryl gebruikt worden voor het maken van nailart zoals bloemtjes, blaadjes etc etc. Als u kiest voor een verlenging , dan wordt dit gedaan doormiddel van sjablonen. Zodra de acryl is aangebracht en uitgehard is wordt deze in vorm gevijld en afgelakt met een gel topshine die dan onder een uv-lamp uitgehard wordt tot een glanzende en krasvrije nagel.


                                                                                                                 Gelnagels:
 
Gel is een flexibele stroperige substantie wat als versteviging maar ook als verlenging op de nagels kunnen worden aangebracht. Ook bij dit product zijn er verschillende mogelijkheden in vorm en kleur. Maar ook een gel nailart is mogelijk. Bij een verlenging wordt er gebruik gemaakt van sjablonen. Gel is flexibel, dat als het ware meeveert als de nagel gestoten wordt. Gel hard alleen uit in een uv-led lamp. Nadat de nagel in de juiste vorm en lengte gevijld is wordt er een gel topshine aangebracht die ook in de uv-led lamp uitgehard wordt tot een glanzende en krasvrije nagel. 
 
 
                                                                                                            Gellac (crystalac):
 
Gellac, voor als u mooie gelakt nagels wilt hebben zonder de nadelen van nagellak. Uw nagels zijn mooi gelakt voor 2 a 3 weken. De naam Gel-lac zegt eigenlijk al voldoende het is een gel die aangebracht wordt als een lak. Het verschil is dat deze gel alleen uithard in een uv-lamp en niet aan de lucht. Zodra deze uitgehard is in de lamp dan is de gel krasvast en zit het 2 a 3 weken mooi en heeft u er geen omkijken meer naar. Deze gel-lac is niet het zelfde als de gel kunstnagels, het kan alleen over de natuurlijke nagel of over een bestaande nagelverlenging. Er kan geen verlenging gemaakt worden met gel-lac.
 
 
                                                                                                                     IBX:
 
IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.
IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!
IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.
Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen.
 

                                                                                                                  Manicure:

Last van droge handen en scheurende nagelriemen? Wilt u mooie en verzorgde handen? Dan is een manicure een absolute must. Uw handen zijn immers uw visitekaartje. Het is verwennerij voor de handen en nagels, voor zowel vrouwen als mannen.
 
U kunt kiezen uit 3 verschillende manicure behandelingen.
 
Spa manicure Basic:
- Verzorgen van de nagelriemen
- Nagels in de juiste lengte en vorm vijlen
- Nagels lakken/polijsten
- Nagelriem olie.
 
Spa Manicure Extra:
- Verzorgen van de nagelriemen
- Nagels in de juiste lengte en vorm vijlen
- Exfolieren van de huid (handscrub)
- Kleine hand/arm massage met handcreme
- Nagels laken / polijsten
- Nagelriem olie

Spa Manicure de Luxe:
- Verzorgen van de nagelriemen
- Nagels in de juiste lengte en vorm vijlen
- Warm handbadje 
- Exfolieren van de huid (handscrub)
- Hand/arm massage met handcreme
- Gellak
- Nagelriemolie
- Paraffinebehandeling