Wie ben ik ?                         
Wie ben ik?
 
Monique nagelstyliste, wimperstyliste, eigenaresse 
 
Ik ben Monique Fan en sinds 2004 ben ik allround nagelstyliste en begonnen in een klein kamertje in ons appartement in Bergschenhoek. De salon groeide, en ik wilde er graag nog iets aan toevoegen, dus ging de cursus Wimperextensions One By One doen. Later kwam ik in aanraking met het geweldige inovatieve nagel merk Crystal Nails en besloot van merk te wisselen. 
Ik kwam in contact met geweldige mensen, leerde de kneepjes van het vak nog beter. Tenslotte werd ik gevraagd of ik mee wilde doen aan een auditie om evt toe te treden tot het Beste Wedstrijd Team van 2014 en 2015, want er zijn ook wedstrijden in het nagelvak. Een week later werd ik welkom geheten in het team, en de uitdaging begon. Keihard trainen voor de wedstrijden, het zoeken van modellen.  De wedstrijden kwamen aan bod, en ik werd 5e tijdens de 1e wedstrijd. De 2e wedstrijd was ik 2e ! Totaal niet verwacht, maar trots op wat ik bereikt had.
Mijn liefde voor het vak en Crystal Nails groeide. Ik wilde verder, mijn passie doorgeven en besloot distributeur van Crystal Nails te worden en daar hoort het geven van opleidingen ook bij.
Dit kan uiteraard niet vanuit huis, dus besloot een ruimte te gaan zoeken waar ik dit allemaal mogelijk kan maken. 
 
Ik kan dan ook met TROTS zeggen dat wij vanaf 10 Oktober gevestigd zullen zijn aan de Christiaan Huygensslaan 13 in Bleiswijk
Daar kan je terecht voor kunstnagels, wimperextensions, opleidingen,  nagel en wimperproducten.
Maar ook beauty behandelingen en heerlijke massages worden bij ons aangeboden. 
Alle info is te vinden op deze website!
Wil je een afspraak maken dan kan dat heel handig online, telefonisch of via email.
 
Tot Ziens
Monique Fan
06-48404352
NAILSHINE – NATHALIE BIKKER – NAGELSTYLISTE
 
Mijn naam is Nathalie Bikker, in 2018 heb ik bij Monique Fan met succes de opleiding tot allround nagelstyliste afgerond.
Monique verzorgde al een aantal jaren mijn eigen nagels en zo is mijn enthousiasme voor het vak gegroeid.
Sinds 1 januari jl. ben ik de trotse eigenaresse van NAILSHINE en heb ik mijn eigen werkplek in de salon van Monique. Hierdoor ben ik in de gelegenheid om alle trainingen te volgen en altijd met de nieuwste producten en technieken te werken.
Een afspraak maken kan makkelijk online, telefonisch, via whatsapp of e-mail.
 
TOT SNEL
 
Nathalie Bikker
06-53618526
Insta : @nailshinebynb