Wimperextensions.
Iedere ochtend mascara aanbrengen is nu verleden tijd! Dag en nacht mooie en sprekende ogen.Wimperextensions geven uw ogen een open en stralende look, zonder dat er nog mascara nodig is. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. De Wimperextensions zijn permanent gekruld, waterbestendig en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers. Na 3 tot 4 weken is het aan te raden om de wimpers weer op te laten vullen. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.

Ik ben een gediplomeerd wimperstyliste en bevestigt wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes. U voelt de extensions niet zitten, ze zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past.


Voordelen van wimperextensions:

-Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.
-Bestand tegen water, licht, zon en zee.
-Lengte, dikte en krul aan te passen naar eigen smaak.
-Maakt mascara, wimperverf en krultang overbodig
-Blijven ongeveer 2 maanden zitten en vallen met de natuurlijke wimper uit.Er wordt alleen gewerkt met het kwaliteitmerk Luxlash.